DUBBELGLAS

DUBBELGLAS

Dubbelglas en dubbele beglazing hebben als voordeel dat u energie bespaart en geluid van buitenaf drastisch verminderd. Er zijn velen soorten dubbelglas met elk een eigen kenmerk en rendement met betrekking tot het energie besparingseffect en het geluiddempende effect. Vaak weet men niet welk specifiek glas geschikt en van toepassing is voor het huis, daarom adviseren de experts van De Vaal Voor Verf op basis van uw situatie het juiste glas. Hieronder een lijst van mogelijke glastypes voor uw situatie.
ISO, ISO HR, ISO HR++, ISO 1-zijdig gelaagd, ISO HR 1-zijdig gelaagd, ISO HR++ 1-zijdig, ISO 2-zijdig gelaagd, ISO HR 2-zijdig, ISO HR++ 2-zijdig, ISO met figuurglas, ISO HR++ met figuurglas, Geluidswerend, Triple isolatieglas, Draadglas, Gehard glas, Gelaagd glas, Enkelglas, Figuurglas, Colorbel, Pyroguard, Zonwerend, Crashglas.

Start nu met besparen en bel voor een afspraak met onze glaszetters van De Vaal Schilders. In onze winkel hebben we vele voorbeelden staan en heten u dan ook van harte welkom om deze te komen bekijken.

CONTACT