DUBBELGLAS

DUBBELGLAS

Dubbelglas en dubbele beglazing hebben als voordeel dat u energie bespaart en geluid van buitenaf drastisch verminderd. Er zijn velen soorten dubbelglas met elk een eigen kenmerk en rendement met betrekking tot het energie besparingseffect en het geluiddempende effect. Vaak weet men niet welk specifiek glas geschikt en van toepassing is voor het huis, daarom adviseren de experts van De Vaal Voor Verf op basis van uw situatie het juiste glas. Hieronder een lijst van mogelijke glastypes voor uw situatie.
ISO, ISO HR, ISO HR++, ISO 1-zijdig gelaagd, ISO HR 1-zijdig gelaagd, ISO HR++ 1-zijdig, ISO 2-zijdig gelaagd, ISO HR 2-zijdig, ISO HR++ 2-zijdig, ISO met figuurglas, ISO HR++ met figuurglas, Geluidswerend, Triple isolatieglas, Draadglas, Gehard glas, Gelaagd glas, Enkelglas, Figuurglas, Colorbel, Pyroguard, Zonwerend, Crashglas.

Start nu met besparen en bel voor een afspraak met onze glaszetters van De Vaal Schilders. In onze winkel hebben we vele voorbeelden staan en heten u dan ook van harte welkom om deze te komen bekijken.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf