BEHANG

BEHANG

Vroeger was behang op elke muur te vinden binnen een huis. U kent het waarschijnlijk nog wel van het klussen 3 lagen afstomen en met een plamuurmes maar zorgen dat de muur niet beschadigt. Lange tijd werden muren alleen voorzien van verf met behang als accent. Nu komt behang weer terug soms als accent of eyecatcher, maar zeker ook als basis. Ook als basis voor uw schilderwerk kunt u behang gebruiken we hebben het dan over glasweefsel behang glad of met een lichte structuur. Behang kan een echte sfeermaker zijn door gebruik van vorm of bijvoorbeeld een grote full size poster. Enkele van onze leveranciers zijn Eijffinger, Little Greene, Farrow & Ball, Ons zelf, Noordwand en Voca.

Komt u gerust in de winkel een kijkje nemen en de diverse behangboeken en advies op maat. Een boek lenen om het thuis te bekijken? Ook geen probleem bij De Vaal Voor Verf. Wilt u laten behangen dan kunnen de experts van De Vaal Schilders u van dienst zijn.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling per e-mail plaatsen of telefonisch, van maandag t/m zaterdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 08:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met zaterdag, op een afgesproken tijd, tussen 08:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel. (op zaterdag tussen 08:30 en 16:00 uur)

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf