EIJFFINGER BEHANG

Eijffinger

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. Eijffinger ontwerpt in een eigen studio alle producten en gaat zet daarmee de nieuwste trends.
Het grootste behangmerk in Nederland. Dit zie je dan ook terug in de enorm grote collectie met alle nieuwe trends.
Daarnaast richten ze zich met hun producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.

Eijffinger bestaat al ruim 135 jaar. Het interieur staat altijd centraal en is daar prominent aanwezig. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie behang en zult u zeker slagen voor uw interieur.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf