FARROW & BALL BEHANG

FARROW & BALL BEHANG

De Vaal Voor Verf is exclusief dealer in de regio van het stijlvolle Engelse merk Farrow & Ball.
Bij Farrow & Ball kan de klant behangpapier in zevenhonderd verschillende kleuren en patronen bestellen.
Behangpapier van Farrow & Ball is niet zomaar behangpapier, het behang wordt ingekleurd met de unieke verf uit eigen huis. Precies om die reden worden in de fabriek geen voorraden behangpapier ingeslagen: daar zouden tientallen magazijnen voor nodig zijn. Bestellingen worden per klant verwerkt. Behang wordt dus speciaal voor u vervaardigd.
Farrow and Ball beschilderd behang is uniek, aangezien het geproduceerd wordt met milieuvriendelijke verf op waterbasis met gebruik van traditionele productie methodes. De patronen worden met blokken aangebracht en strepen worden voelbaar aangebracht. Al het behang wordt gemaakt in de fabriek in Dorset de plek waar het al 60 jaar vandaan komt.
Elk behang ontwerp heeft een unieke textuur, die door het toepassen van een hand borstel techniek bij het aanbrengen van de grondverf wordt bereikt. Dit gecombineerd met het elke keer toepassen van nieuwe lagen verf voor andere patronen en strepen zorgt het voor een zeer onderscheidend behang.
Voor meer informatie en een overzicht van de Farrow & Ball collectie kom naar onze winkel.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf