BEITSEN RUW HOUTWERK

BEITSEN

Beitsen is niets meer of minder dan het aanbrengen van een transparante of dekkende laag om vezels van bijvoorbeeld hout te beschermen tegen weer en wind en op te fraaien. Het dringt gedeeltelijk in het hout bijvoorbeeld bij schuttingen. De beitsen die voor buiten geschikt zijn hebben meestal een vochtregulerende werking en bieden vaak UV-bescherming. Ook zijn er soorten die alleen maar een kleurverschil maar geen bescherming geven. Er zijn diverse beitssoorten op water-, olie- en alcoholbasis. Alle houtsoorten kunnen worden gebeitst. De Vaal voor Verf kan u adviseren wat het beste bij uw klus past. Kom naar onze winkel en laat u goed informeren voor uw succesvolle klus.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf