CETABEVER BEITS

CETABEVER

Oorspronkelijk is Cetabever een bedrijf geweest dat alleen doe-het-zelf producten vervaardigde. Het is van oorsprong gesitueerd in Beverwijk en ontstaan in 1920. Je moet bij doe-het-zelf producten denken aan producten als meubelwas, schoensmeer, enzovoorts. Vanaf 1956 zakte de markt voor poetsmiddelen en aanverwante producten redelijk in, waardoor Cetabever zich eigenlijk steeds meer richting de beitsproducten ging bewegen, zoals Cetalakverf. In 1963 werd het bedrijf overgenomen door Sikkens en tegenwoordig is het een merknaam van AkzoNobel.

Cetabever staat vooral bekend om haar beitsen van hoogwaardige kwaliteit. Net zoals De Vaal Voor Verf geloven zij dat er voor elke klus een oplossing is. Zij zijn al 90 jaar een begrip en wij werken graag met hun duurzame en kwalitatief hoogstaande producten!

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf