B&C RAAMDECORATIE

BéCé

Raamdecoratie collecties
De collecties van Bécé zijn geïnspireerd op de nieuwste trends op het gebied van mode, interieur en lifestyle. De raamdecoratie valt op door de eigen charme en stijl. De warmte en uitstraling die de Bécé collectie in ieder huis kan brengen is inspirerend. Uw huis krijgt een uitstraling met allure door de kwaliteit en sfeer die de Bécé producten brengen.

Maatwerk
De raamdecoratie producten zijn handwerk en worden met de meeste zorg en oog voor detail gemaakt. Voor elk raamtype bieden wij raamdecoratie op maat, dat maakt Bécé raamdecoratie écht maatwerk.

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste sfeer en kwaliteit voor uw huis. Kom naar de winkel voor voorbeelden en mogelijkheden.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf