HORIZONTALE EN VERTICALE JALOEZIEEN

Horizontale en verticale jaloezieën

Sfeervol en modern
Horizontale jaloezieën zijn meer van deze tijd dan ooit tevoren! We bieden een collectie horizontale jaloezieën met eindeloze variaties door de vele materialen en kleur keuzes. Kies bijvoorbeeld voor aluminium, transparante kunststof of hout. Met Ladderband voor extra accent en luxe uitstraling.

Praktisch en volledig
Ontdek de verticale jaloezie en kijk zelf hoe dit bij uw binnen omgeving past. We hebben een zeer complete collectie is zeer met maar liefst 275 kleuren in stof, kunststof en aluminium in veel verschillende lamelbreedten.

De voordelen van jaloezieën op een rij:
Zonwerende eigenschappen
Licht inlaat makkelijk te regelen
Moderne uitstraling
Makkelijk schoon te maken
Bedieningsgemak
Duurzaam en sterk
Past in elk huis

Voor advies en onze collecties komt u natuurlijk naar onze winkel, waarbij we u persoonlijk adviseren in het maken van de juiste keus.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf