PLISSEGORDIJNEN

Plisségordijnen

Plissé- en dupligordijnen?
Wat is nu het verschil tussen plissé- en dupligordijnen ze zien er bijna hetzelfde uit. Plisségordijnen hebben één laag stof, dupligordijnen hebben er twee. Het dupligordijn heeft als voordeel dat er geen koordgaatjes zichtbaar zijn.

Toe te passen bij alle raamvormen
Plissé- en dupligordijnen zijn geschikt voor bijna alle raamvormen. Driehoeksramen, trapeziumramen tot ronde ramen en serres overal zijn deze gordijnen toe te passen. Een voordeel is dat ze een geluidwerende werking hebben. Laat u helpen met advies op maat in onze winkel.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf