BN / VOCA

BN / VOCA

BN International
BN Walls is onderdeel van BN International. BN International bestaat uit de Business Units Wall en Cover. Het is een internationaal opererend bedrijf met verschillende vestigingen: Voca Nederland maar ook Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Binnen ‘Wall’ bedient BN International zowel de consumentenmarkt als de professionele markt. BN International bestaat sinds 1926. In de vorige eeuw specialiseerde BN International zich in de productie van vinylvloeren tot de jaren 1990. Van daaruit is de overstap gemaakt naar het produceren van wandbekleding. BN Walls beschikt over een eigen studio met een team van designers. Professionals die kennis van het productieproces koppelen aan een sterke verbeeldingskracht en een flinke dosis lef. Hierdoor zijn zij in staat om designs te ontwikkelen met een eigen beeld. Om muren een eigen sprekende persoonlijkheid te geven en de werkelijkheid naar hun hand te zetten. BN Walls is een bedrijf met een eigen karakter, een eigen visie en met lef, nieuwsgierig, eigenzinnig en resultaatgericht. Voor BN Walls een muur niet zomaar een muur. Het is een vat vol mogelijkheden. De mogelijkheid om de perfecte sfeer te creëren of om een eigen sprekende persoonlijkheid aan de muur te geven.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf