LITTLE GREENE BEHANG

LITTLE GREEN BEHANG

Het behang van Little Greene is een mooie aanvulling op het verfkleurenpalet van het bedrijf. Voor elke individuele behangcollectie wordt gebruik gemaakt van specialistische druk methodes op het beste kwaliteitspapier. Dit geeft het behang zijn verfijnde texturen, elegante uitstraling, duurzaamheid en levensduur. Little Greene is opnieuw de archieven van English Heritage ingedoken om historische ontwerpen op te sporen, die succesvol aangepast kunnen worden aan de interieureisen van de 21e eeuw. Alle kleuren hebben bijbehorende verfkleuren uit ons Colours of Englandkleurenpalet om u te helpen de perfecte look te creëren.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf