Over ons

Wie zijn wij?

De Vaal Schilders is een familiebedrijf gestart in december 1903.
Wat begon op de Kampstraat (huidige De Kamp) in Amersfoort als huisschilder & decorateur is uitgegroeid tot een groot schildersbedrijf met schilders, glaszetters en een eigen winkel.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor al uw binnen- en buitenschilderwerk, maar ook voor nieuw dubbelglas.
Wij beschikken over ruim 100 jaar aan ervaring. Bij al onze opdrachten werken wij met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten en de best denkbare applicatie methode. Doordat wij beschikken over een eigen hoogwerker, steiger materiaal en geavanceerde spuitapparatuur kunnen wij zeer concurrerend werken.

De Vaal Voor Verf heeft een zeer uitgebreid assortiment voor u geselecteerd. Verf in alle kleuren brengt uw woonomgeving tot leven! Alle kwalitatief hoogstaande en bekende verfmerken zijn bij ons beschikbaar. Een greep uit ons assortiment: Sigma, Sikkens, Wijzonol, Farrow & Ball, Little Greene en Hermadix. Wij kunnen voor elke kleur zorgen die u nodig heeft, of het nu voor een klus binnen of buiten is. Dankzij de apparatuur die wij zelf in huis hebben is het met behulp van onze mengrobots en kleuren scanners een fluitje van een cent om de juiste kleur voor u te mengen. In onze winkel wordt u door het personeel voorzien van advies op maat, of het nu gaat om behang, glaswerk, raamdecoratie of een nieuwe kleur voor in uw woning. Wij heten u van harte welkom bij De Vaal Voor Verf.

WINKEL

ADVIES VAN SPECIALISTEN

In onze winkel kunnen we het beste advies geven op het gebied van verf, behang, beglazing en binnenzonwering.

VERF

De beste merken op voorraad en voor elk project een passende oplossing. 

BEHANG

De leukste behangcollecties voor projecten of een sfeer accent in uw huis. 

BEGLAZING

Voor elke renovatie een duurzame en esthetische oplossing die past bij de sfeer van uw huis.

BINNENZONWERING

Manage het licht in uw huis met praktische en decoratieve binnenzonwering.

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf