VERF

Verf in alle mogelijke kleuren brengt uw woonomgeving tot leven!

De Vaal voor Verf heeft een zeer uitgebreid assortiment voor u geselecteerd. Alle kwalitatief hoogstaande en bekende verfmerken zijn bij ons beschikbaar. Een greep uit ons assortiment:

Sigma, Sikkens, Flexa, Cetabever, Histor, Wijzonol, Farrow & Ball, Trae Lyx, Avis, Hammerite, Motip, Touwen.

Voor elk van deze merken verkopen wij een zeer uitgebreid assortiment. Daarnaast kunnen wij voor elke kleur zorgen die u nodig heeft; of het nu voor een kluis buiten of binnen is, u geeft de kleur aan ons door en wij maken hem voor u. Dankzij de apparatuur die wij zelf in huis hebben is het met behulp van onze mengrobots en kleurenscanners een fluitje van een cent om de juiste verfkleur voor u te mengen.

In de regio Amersfoort zijn wij daarnaast ook nog Erkend Sikkens Specialist en staan wij bekend als Sigma Selectshop. Dit biedt u de garantie dat u met De Vaal voor Verf vakkennis en vakmanschap in huis haalt.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf