AVIS PROFESSIONAL COATINGS

AVIS

AVIS heeft een uitgebreide lijn coatings en basisproducten voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector. AVIS heeft sterke specialistische coatings voor de individuele benadering bij veeleisende projecten. Geen massaproducten maar innovatieve producten, die voldoen aan alle kwaliteitseisen en milieu- en Arbo regelgeving voldoen.
Avis heeft onder andere een Multi primer lijn op acryl en alkyd basis deze is sneldrogend en hecht op bijna alle ondergronden heeft u ook een lastig project om te schilderen? Kom voor meer informatie en advies in onze winkel.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf