ERKEND SIKKENS SPECIALIST

ERKEND SIKKENS SPECIALIST

Sikkens – een rijke historie
Sikkens is een verfbedrijf met een zeer rijke historie. Al vanaf 1792 was Wiert Willem Sikkens bezig met verf en lakken. In de eerste jaren hield het bedrijf zich voornamelijk bezig met houtlakken voor kerkbanken, rijtuigen en vloeren.

Kies voor het beste – nu en straks
Door deze rijke historie kan Sikkens zich bogenlang op letterlijk honderden jaren expertise en vakmanschap. Zij bieden niet alleen hoogwaardige verfkleuren aan, maar begrijpen ook waar het bij het kiezen van een verfkleur om gaat; een verrijking van uw huis.

De Vaal voor Verf als erkend Sikkens specialist is uw visitekaartje
Uw woning is immers een investering waarvan u graag wilt dat deze zich ooit terugbetaalt. Daarnaast wilt u prettig wonen in een omgeving die u inspireert, tot rust brengt of gewoon het gevoel geeft dat u thuis bent. De verfkleuren van Sikkens dragen daar aan bij.

Wij helpen u bij De Vaal Voor Verf als erkend Sikkens specialist niet alleen met de keuze van uw kleuren, maar we geven ook advies. Zitten er bijvoorbeeld onverhoopt scheurtjes in het schilderwerk of is er een lekkage geweest? Wij zoeken samen met u naar een voordelige en vooral volledige oplossing. Er is geen beter visitekaartje voor het wonen in, of verkopen van uw huis dan het topresultaat dat Sikkens u biedt. Voor muren, plafonds, hout of wat u ook wenst!

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling per e-mail plaatsen of telefonisch, van maandag t/m zaterdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 08:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met zaterdag, op een afgesproken tijd, tussen 08:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel. (op zaterdag tussen 08:30 en 16:00 uur)

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf