FARROW & BALL VOORRAADHOUDER

Wij zijn exclusief dealer en voorraadhouder in de regio van het stijlvolle Engelse merk Farrow & Ball.

De Vaal Voor Verf gebruikt niet alleen verfsoorten van vaderlandse bodem. Ook gerenommeerde verfproducten van internationale allure zijn bij ons beschikbaar. Farrow & Ball is een van zulke merken.

Farrow & Ball is in 1930 opgericht in Dorcester, Engeland. Hun verf wordt niet alleen gebruikt voor particuliere, commerciele doeleinden. Hun producten zijn ook gebruikt in samenwerking met de National Trust for Places of Historic Interest or Natural Beauty. Dit is een organisatie die zich bezighoudt met het restaureren van historische gebouwen en plaatsen.

De unieke kleur en uitstraling van de verven van Farrow & Ball zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Engelse erfgoedorganisatie ‘The National Trust’. De kleuren en glansgraden zijn afkomstig uit verschillende Britse landhuizen en paleizen. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een unieke collectie van 132 kleuren. De intensiteit van deze kleuren is door het gebruik van tot 40% meer pigment in de verf dan gebruikelijk ongeëvenaard. Verf van Farrow & Ball wordt op traditionele wijze gemaakt door vakmensen in een eigen fabriek.

Waar Farrow & Ball bekend om staat is hun veelzijdigheid aan kleuren en de namen die zij hun kleuren geven. (Elephant’s Breath bijvoorbeeld) Gezien het feit waar hun verfproducten voor gebruikt worden, staat kwaliteit bij Farrow & Ball hoog in het vaandel. Kom eens een kijkje nemen bij ons in de winkel om dat zelf te ervaren of om advies in te winnen. U bent altijd welkom in onze winkel.

CONTACT