FLEXA

FLEXA

Flexa is een verfmerk dat bijna iedereen wel kent. Wat veel mensen niet weten is dat Flexa een merknaam die al eerder is gebruikt voor schoenlakken. Wat nog minder mensen weten, is dat Flexa een merk dat is gelanceerd door Sikkens en Tjallema in 1955. Tjallema was een verffabriek in Sneek met een rijke historie. Tjallema is een bedrijf dat onder andere buitenverven maakte voo r boeren. In elk dorp had een boerenwagen van oudsher een eigen kleur. Het gevolg hiervan is geweest dat Tjallema allerlei verschillende verfkleuren ging leveren en een sneldrogende variant van deze kleuren (de wagens stonden immers buiten en moesten sneller drogen).

Je zou dus in het verlengde hiervan kunnen stellen dat Tjallema aan de basis heeft gestaan van verfkleuren voor de doe-het-zelf-markt zoals we deze tegenwoordig kennen. Flexa is hieruit voortgekomen en kenmerkt zich vandaag de dag, net als Tjallema destijds, door een veelheid aan kleuren en soorten verf. Muurverf (extra mat en zijdeglans), Lak (hoogglans, zijdeglans en mat), Schoolbordverf (extra mat) & metallic verf: Flexa biedt het allemaal!
Bij De Vaal voor verf voeren wij Flexa uiteraard ook. Dit kwaliteitsverfmerk past bij je huis of project, welke inrichting of stijl je ook kiest.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf