HAMMERITE METAALVERF

HAMMERITE SPECIAAL VOOR METAAL

Hammerite direct over roest metaalverf is snel en gemakkelijk en geeft de ultieme bescherming en verfraaiing voor al uw buiten metaal.
Hammerite is uniek doordat het direct over roest aan te brengen is. Deze metaalverf werkt zo dankzij de unieke 3 in 1 formule; een primer, afwerklaag en grondlaag in één product. Schilderwerk waarvoor u normaal drie verschillende producten zou moeten gebruiken, kunnen nu uitgevoerd worden met één blik Hammerite. Daardoor bespaart u tijd materiaal en geld.

Bij De Vaal Voor Verf bieden wij als metaalspecialist een compleet assortiment voor het beschermen en verfraaien van metaal. Aflakken, gronden en reinigen het kan allemaal.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf