LITTLE GREENE

EXCLUSIEF REGIO DEALER LITTLE GREENE

Wij zijn voor de regio exclusief dealer van dit mooie verfmerk.
Sinds 1773 bestaat het verfbedrijf Little Greene al, met recht een bedrijf met een verleden. Om de kleuren uit het verleden te doen stralen in deze tijd is Little Greene de samenwerking aangegaan met de Engelse overheid, t.w. English Heritage. Bij deze stichting zijn vele wetenschappers aangesloten die alles weten van kleuren uit het verleden.

De Little Greene kleurenkaart “Colours of England” is ontwikkeld uit een geschiedenis van 250 jaar kleur. Dit zijn geen oude kleuren, maar juist kleuren die de tand des tijds hebben overleeft en in alle interieurs thuis zijn. Kom naar onze winkel voor de designs en kleuren die bij uw interieur passen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw interieur.

Alle Little Greene kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Voor elke toepassing is er een Little Greene verf beschikbaar; voormuren, plafons en houtwerk. De verf van Little Greene is zeer dekkend, heeft een superieure diepte in kleur en een lange levensduur.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling per e-mail plaatsen of telefonisch, van maandag t/m zaterdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 08:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met zaterdag, op een afgesproken tijd, tussen 08:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel. (op zaterdag tussen 08:30 en 16:00 uur)

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf