MOTIP SPUITBUSSEN EN LAKSTIFTEN

MOTIP

Motip is niet per se een verfproduct in de traditionele zin. Motip Dupli (de volledige naam van het bedrijf dat het produceert) is een bedrijf dat spuitbussen produceert en lakstiften maakt.

Het is in 1998 opgericht in Nederland. Ondertussen heeft het 3 vestigingen verspreidt over Europa. De Nederlandse vestiging is gesitueerd in Wolvega. Door hun specialisatie in spuitbussen en lakstiften hebben wij de producten van Motip in ons assortiment opgenomen. Ideaal als u moeilijk bereikbare oppervlaktes wil gaan schilderen.

Interesse gekregen in de producten? Kom dan een kijkje nemen in de winkel of neem contact op met ons!

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf