SIGMA SELECT SHOP

SIGMA SELECT SHOP

Wij zijn een Sigma Selectshop. Wat inhoud dat wij u de door professionals gebruikte verf kunnen bieden. Samen zorgen we voor sfeer en leefbaarheid in uw huis, die tot uiting komt door onze verfkleuren. Wilt u een vrolijke kleur of wellicht een zakelijke; wij denken met u mee. Dat doen we niet alleen door het aanbieden van onze unieke verfproducten. Wij bieden u ook praktische hulpmiddelen aan, zoals kleurenwaaiers. Tevens ondersteunen wij met het opstellen van kleurplannen en kunt u bij ons terecht met technische vragen, bijvoorbeeld over de droogtijd van een bepaalde verf of dat u een bepaalde verf binnen of buiten kan gebruiken.
Samen bereiken we het doel dat u voor ogen heeft

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf