SIGMA COATINGS

SIGMA COATINGS

Met Sigma haalt u kwaliteit in huis. Het bedrijf levert al vanaf 1972 kwaliteitsverf en kent zijn oorsprong in Nederland. Het bedrijf is ontstaan uit de samensmelting van drie verschillende bedrijven; Pieter Schoen, Varrosieau en Vettewinkel. De expertise en het klantenbereik van deze drie verf bedrijven heeft er voor gezorgd dat Sigma de kwaliteit vandaag de dag kan leveren die u gewend bent.

Vaak denkt men niet lang na over een verfkleur. Het is immers een vrij simpele beslissing, nietwaar? Dit is gedeeltelijk waar, echter heeft de keuze voor een verfkleur wel verstrekkende gevolgen voor uw huis, tuin of welk project dan ook waarbij u nadenkt over het selecteren van een verfkleur.
Kleur is waar het om draait, met kleur vertelt u immers een verhaal. Uw gevoel bij een bepaalde kamer bijvoorbeeld. Het zegt iets over uw eigen smaak, de stijl van uw huis. Omdat kleur overal om ons heen is, is de keuze voor een goede verfkleur van groot belang. Daarom helpt SigmaTint u met het maken van deze keuze.

Uw partner in verf
Wij zijn een Sigma Selectshop. Wat inhoud dat wij u de door professionals gebruikte verf kunnen bieden. Samen zorgen we voor sfeer en leefbaarheid in uw huis, die tot uiting komt door onze verfkleuren. Wilt u een vrolijke kleur of wellicht een zakelijke; wij denken met u mee. Dat doen we niet alleen door het aanbieden van onze unieke verfproducten. Wij bieden u ook praktische hulpmiddelen aan, zoals kleurenwaaiers. Tevens ondersteunen wij met het opstellen van kleurplannen en kunt u bij ons terecht met technische vragen, bijvoorbeeld over de droogtijd van een bepaalde verf of dat u een bepaalde verf binnen of buiten kan gebruiken.
Samen bereiken we het doel dat u voor ogen heeft

CONTACT