TOUWEN & CO TENCO

TOUWEN & CO VERF PRODUCTEN

Touwen verfproducten worden geproduceerd door Tenco (Touwen en Co). Het bedrijf is in 1885 opgericht en begon oorspronkelijk als leverancier van producten voor de scheepvaart. Naarmate de jaren vorderden is het bedrijf zich gaan richten op producten voor de doe-het-zelver.

Touwen verfproducten kenmerken zich door de veelzijdigheid en diversiteit binnen het assortiment. Een greep uit de beschikbare producten:
– Verven, beitsen, lakken en speciale producten
– Tuinbeitsen en oliën, tuinhuisbeitsen en metaalverven
– Bootlakken en onderwatersystemen

En dit is nog lang niet alles! Voor ieder wat wils als het doe-het-zelven aankomt.
Meer advies nodig over producten van Touwen of wilt u een product van Touwen bij ons aanschaffen? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel!

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling telefonisch, of per mail plaatsen van maandag t/m vrijdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 09:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag, op een afgesproken tijd, tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel.

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf