WIJZONOL VAKVERF SERVICEPUNT

Wijzonol Vakverf Servicepunt

Wijzonol onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid. Deze verffabrikant maakt verfsoorten voor de Professional, voor Timmerfabrikanten en natuurlijk voor de consument. De ervaring die zij opdoen voor alle drie hun doelgroepen combineren ze om de beste verf voor u te maken.

Voor inspiratie hebben zij de Wijzonol Kleur Collectie. Deze is ingedeeld op basis van kleurstijlen: Helder, Pastel, Vergrijsd en Wit. Voor ieder wat wils dus! Met meer dan 1600 kleuren heeft Wijzonol altijd wel de kleur die geschikt is voor uw project, of dat nu buiten of binnen is. Door de eerdergenoemde indeling blijft het echter overzichtelijk en heeft u uw kleur binnen no time gevonden.

CONTACT

Beste klant,

Graag geven wij u een update omtrent de huidige lockdown situatie en de bereikbaarheid van onze winkel. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen, we doen dit samen met u.

Onze winkel heeft op dit moment alleen een afhaalfunctie. U kunt uw bestelling per e-mail plaatsen of telefonisch, van maandag t/m zaterdag. Dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag!

Wij zijn telefonisch 033- 472 0595 van 08:00 tot 17:00 en per e-mail winkels@devaal.nl bereikbaar voor bestellingen.

Uw bestelling kunt u van maandag tot en met zaterdag, op een afgesproken tijd, tussen 08:00 en 17:00 uur afhalen bij ons in de winkel. (op zaterdag tussen 08:30 en 16:00 uur)

Orders boven de € 50,- euro bezorgen we desgewenst gratis bij u thuis in omgeving Amersfoort.

Wij danken u voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team de Vaal voor Verf